Tel. 088 4226 088 info@haco.nl
Selecteer een pagina

DTP medewerker studio

Doel:

Het uitwerken en optekenen van lichtreclame en bijbehorende constructies in samenspraak met de ontwerpstudio en de productieafdeling.

Kerntaken:

Je maakt lay-out tekeningen en fotopresentaties op basis van de wensen van de klant. Jouw werk dient als verkoopondersteuning en voor het aanvragen van de benodigde vergunningen. Ook vertaal je de ontwerpen naar CAD-georiënteerde productietekeningen voor intern en extern gebruik.
Dit alles doe je niet alleen, maar in een team van gedreven medewerkers die samen tot doel hebben een mooi product neer te zetten. Je hebt veel overleg met afdeling verkoop en afdeling vergunningen, bent bezig met logo’s, lettertypen, aangeleverde bestanden, geveltekeningen en constructietekeningen.

Opleidingseisen:

Een aantoonbare afgeronde grafische opleiding en een gedegen kennis van Adobe Illustrator en Adobe Photoshop. Werkervaring met Vectorworks is een pré. Affiniteit met, en interesse in de Signbranche.

Overig:

Rijbewijs B, goede beheersing van de Nederlandse taal, woonachtig regio Nieuwegein. Wij vragen een flexibele instelling en aanpakken-mentaliteit.

Stuur uw motivatie en CV per mail naar info@haco.nl

Terug naar vacatures